Dorești să susții mișcarea unionistă din Republica Moldova? Direcționează 2% din impozitul pe venit către Asociația unionistă ODIP – Onoare, Demnitate și Patrie. Nu te costă nimic!

Ești unionist și susții cauza națională de reunificare? Ești patriot și vrei să te implici personal la procesul de unire a Republicii Moldova cu România? Acum e șansa TA să devii parte a mișcării unioniste! 

În anul 2017 ne-am propus o mulțime de proiecte patriotice, care ne vor apropia și mai mult de unire. Anul 2018 e tot mai aproape, iar centenarul Marii Uniri ne bate la ușă. Iată de ce ACUM e șansa ta să contribui la Unire!

Pe lângă modalitățile de donații obișnuite prin care poți contribui la activitățile unioniste, puteți direcționa 2% din impozitul pe venit organizației ODIP. Nu pierzi nimic! Aceste 2% fie se duc către un ONG, fie se duc la stat. 

Ce trebuie să faci pentru a direcționa 2% din impozitul pe venit către ODIP?

Mergeți la contabilul de la lucru și spuneți-i că vreți să completați Declarația Dvs. cu privire la impozitul pe venit pe 2016 (Formular CET 15). La secțiunea „Desemnarea procentuală”, introduceți următoarele date:

Asociația Obștească „ONOARE, DEMNITATE ȘI PATRIE”

IDNO – 1015620002915

Cu Declarația completată, mergeți la Oficiul Fiscal Teritorial aferent domiciliului Dvs. și depuneți documentul până pe data de 30 aprilie 2017. În caz contrar, aceste 2% din impozitul pe venit se vor pierde, ducându-se la stat. 

Unirea se face prin fiecare din noi și este de obligația fiecăruia să ne implicăm în realizarea acestui ideal. Nu fi indiferent și decide SINGUR ce faci cu banii tăi! ACUM e timpul Unirii! ACUM e timpul să acționezi pentru Unire! 

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” îți mulțumește anticipat pentru ajutor! Unirea face puterea!