Luna lui cuptor ne-a găsit la cortul din fața Poștei Centrale din Chișinău, împărțind pliante și discutând cu oamenii despre beneficiile Unirii Republicii Moldova cu România. În pofida caniculei de afară, dorința de a informa oamenii si de a contribui la apropierea celor două maluri de Prut ne-a motivat să petrecem încă o zi în cadrul acestei frumoase campanii de informare. Am adunat o mulțime de semnături, am discutat cu oamenii și am demonstrat odată în plus că Unirea face Puterea.

Tatiana, voluntar

Astăzi, 1 iulie, a fost o zi la fel de grea și călduroasă, însă am avut alături de noi suflete minunate, datorită cărora ne continuăm activitatea, încurajându-ne să mergem mai departe.
Împărtășim emoții de fericire împreună cu spiritele luptătoare înspre onoare, demnitate și adevăr.
„O țară un popor, Uniți sub tricolor…”

Andreea, voluntar

Astăzi, 1 iulie, a fost o nouă zi de campanie. Am avut ocazia de a întâlni oameni care ne apreciază și care susțin mișcarea de reîntregire a statului român. Indiferent de căldura insuportabilă, precum și oamenii care nu sunt de acord cu acestă mișcare, noi am continuat să strângem semnături. Sunt mândră că pot contribui la răspândirea mesajului nostru. Unirea face Puterea”.

Romina, voluntar:

“1 iulie – o nouă zi de campanie.
Am avut parte din nou de oameni patrioți care vor o schimbare in țară.Sunt constienta de asta ca schimbarea incepe de la noi si de asta am hotarat sa ma implic. Vreau o Moldovă mare și o Romanie de la nistru și pân la Tisa”.