Implică-te

Să fii parte a echipei ce face istorie e mai simplu decât crezi! Te îndemnăm să te alături celor care zi de zi fac istorie și aduc patriotismul național la un nivel din ce în ce mai înalt. Doar fiind UNIȚI, putem realiza lucruri mărețe, doar ÎMPREUNĂ suntem o forță de neînvins.

Nu rata şansa să fii parte a celei mai tari echipe de voluntariat din Republica Moldova!

În calitate de MEMBRU – VOLUNTAR, te vei implica nemijlocit în organizarea și desfășurarea evenimentelor și acțiunilor patriotice. Vei fi persoana care va ajuta ca aceste lucruri să se realizeze. Aplicând timpul și dedicația ta – vei căpăta experiență și cunoștințe. Vei fi omul care duce mesajul patriotic din casă în casă, de la om la om, vei fi cel care propriu-zis face ca aceste lucruri să devină realitate.

E necesar să completezi următoarele formulare:
CERERE DE ADERARE

CONTRACT VOLUNTAR

După ce ai făcut acest lucru - contactează-ne la 068224422.
Bine ai venit în familia ODIP!

Știm. Știm că ai puțin timp, ai lucru, studii sau familie și că dispui de puțin timp liber. Știm că ai vrea să fii voluntar și să ne ajuți, să ne fii alături la fiecare acțiune, dar nu îți poți permite. Exact din aceste motive TREBUIE să fii MEMBRU – COTIZANT. Ești persoana care ne urmărește fiecare activitate, ne susține, ne ține strânși pumnii și e cu sufletul mereu alături de noi. Îți mulțumim pentru asta. În calitate de Membru – Cotizant, poți fi mândru de faptul că faci parte din ODIP – asociația care face Unirea zi de zi. Cu ajutorul cotizației tale lunare, vom avea posibilitatea să facem mai mult, să ajungem mai departe și să reușim mai repede. Nu mai fi doar un simplu spectator – fii alături de noi!

E necesar să completezi următorul formular:
CERERE DE ADERARE

Cotizația lunară constituie 50 lei moldovenești și se poate depune în contul bancar sau personal, la sediul asociației. Vei primi un card de membru după prima cotizație.

Contactează-ne la 068224422. Bine ai venit în familia ODIP!